OPTIE 6    GEZIN / VERHUUR / GARAGE

 

Bouwlaag -1 KELDER

Onder beide woonbeuken is optioneel een kelder mogelijk.       Omvang en toepassing in overleg.

 

Bouwlaag 0 BEGANE GROND

Drie afzonderlijke woonsituaties, gezin links, verhuur, aanwonende gelijkgestemden (vrienden) rechts. Een studio op de verdieping. In deze optie is het uitgangspunt dat verschillende huurder(s) de begane grond en de verdieping benutten.

De tussenbeuk wordt in deze optie gebruikt t.b.v. het stallen van auto's (elektrisch) in de multifunctionele garage en een woonkeuken en witgoedruimte/berging.

Het verhuurdeel kan geheel zelfstandig en gescheiden van gezinsdeel gebruikt worden. In deze optie is het verhuurdeel op zowel de begane grond als verdieping met verschillende huurder(s). Bijv. alleenstaande/stel op begane grond en student(e) in de studio op de verdieping. 

 

Bouwlaag 1 VERDIEPING

In deze optie bevinden er zich op de verdieping de slaapkamers en badkamer(s) voor het gezin, linker- en middenbeuk, en voor de huurder(s) (student(e) een studio in de rechterbeuk. Beide gedeelten kunnen zelfstandig en gescheiden van elkaar gebruikt worden.

 

INFO

Toegang tussen de afzonderlijke woonsituaties is in deze optie niet wenselijk maar afhankelijk van de gebruikers mogelijk. Mantelzorg over en weer, ouderenzorg en kinderopvang/oppas.

 

 

 

 

Inhoud

Inhoud