OPTIE 3    GEZIN / WERKEN / GARAGE

 

Bouwlaag -1 KELDER

Onder beide woonbeuken is optioneel een kelder mogelijk.           Omvang en toepassing in overleg.

 

Bouwlaag 0 BEGANE GROND

Twee afzonderlijke situaties, wonen gezin links, werken rechts.           In deze optie is het uitgangspunt dat werken, kantoor/praktijk/atelier zowel op begane grond als de verdieping kan plaats vinden. E.e.a. voor eigen gebruik en/of (deel)verhuur.

De tussenbeuk wordt in deze optie gebruikt t.b.v. het stallen van auto's (elektrisch) in de multifunctionele garage en een (mogelijk) gemeenschappelijke woonkeuken en witgoedruimte/berging.

Het werkruimte deel kan geheel zelfstandig en gescheiden van gezinsdeel gebruikt (verhuur) worden. Op de begane grond bevinden zich in deze optie een seperate entree, berging/archief en een toilet op de begane grond. Koken/koffie/thee is mogelijk in de aanwezige kitchenette.

 

Bouwlaag 1 VERDIEPING

In deze optie bevinden er zich op de verdieping de slaapkamers en badkamer(s) voor het gezin, linker- en middenbeuk en werkruimtes in de rechterbeuk. Beide gedeelten kunnen zelfstandig en gescheiden van elkaar gebruikt worden.

 

INFO

Toegang tussen de afzonderlijke woonsituaties is in deze optie op de begane grond naar wens en gebruik mogelijk. E.e.a. afhankelijk van aanwezige relatie(s) tussen wonen/werken (eigen/verhuur). Toegang op de verdieping onderling wordt niet verwacht.

 

 

 

 

Inhoud

Inhoud