OPTIE 2    GEZIN / SENIOREN / VERHUUR / GARAGE

 

Bouwlaag -1 KELDER

Onder beide woonbeuken is optioneel een kelder mogelijk.             Omvang en toepassing in overleg.

 

Bouwlaag 0 BEGANE GROND

Drie afzonderlijke woonsituaties, gezin links, aanwonende (groot)ouder(s) rechts, studio op de verdieping. In deze optie is het uitgangspunt dat de senioren minder mobiel zijn (geen trap lopen) en de verdieping niet meer voor eigen gebruik benutten.

De tussenbeuk wordt in deze optie gebruikt t.b.v. het stallen van auto's (elektrisch) in de multifunctionele garage en een (mogelijk) gemeenschappelijke woonkeuken en witgoedruimte/berging.

Het seniorendeel kan geheel zelfstandig en gescheiden van gezinsdeel gebruikt worden. Op de begane grond bevinden zich in deze optie een badkamer en een slaapkamer op de begane grond daar de mobiliteit van de bewoner(s) afneemt. Koken is mogelijk in de aanwezige kitchenette.

 

Bouwlaag 1 VERDIEPING

In deze optie bevinden er zich op de verdieping de slaapkamers en badkamer(s) voor het gezin, linker- en middenbeuk, en voor de aan/in wonende huurder (student(e)) in de rechterbeuk een studio. Beide gedeelten kunnen zelfstandig en gescheiden van elkaar gebruikt worden.

 

INFO

Toegang tussen de afzonderlijke woonsituaties is in deze optie op de begane grond naar wens en gebruik mogelijk. Mantelzorg over en weer, ouderenzorg en kinderopvang/oppas.

 

 

 

Inhoud

Inhoud