OPTIE 17   HUISHOUDEN (MV) / SENIOREN / VERHUUR  / GARAGE

 

Bouwlaag -1 KELDER

Onder beide woonbeuken is optioneel een kelder mogelijk. Omvang en toepassing in overleg.

 

Bouwlaag 0 BEGANE GROND

Vier afzonderlijke woonsituaties, een huishouden zijnde een echtpaar, samenwonend stel of alleenstaande (met) minder valide (mv) en aanwonende ouder(s) en twee studio's op de verdieping.       In deze optie is het uitgangspunt dat de senior(en) minder mobiel is(zijn) (ivm trap lopen) en de verdieping niet voor eigen gebruik benut(ten).

De tussenbeuk wordt in deze optie gebruikt t.b.v. het stallen van auto's (elektrisch) in de multifunctionele garage en een (mogelijk) gemeenschappelijke woonkeuken en witgoedruimte/berging.

Het seniorendeel kan geheel zelfstandig en gescheiden van gezinsdeel gebruikt worden. Op de begane grond bevinden zich in deze optie in beide woonbeuken een badkamer en een slaapkamer op de begane grond daar de mobiliteit van de bewoner(s) afneemt of af is genomen. Koken is mogelijk in de aanwezige kitchenette.

 

Bouwlaag 1 VERDIEPING

In deze optie bevinden er zich op de verdieping de studio's voor de verhuur, linker en rechter beuk, voor de in/aanwonende huurder, student(e). De slaapkamers in de middenbeuk kunnen naar behoefte worden verdeeld. Bijvoorbeeld een gemeenschappelijke gastenkamer. Beide gedeelten kunnen zelfstandig en gescheiden van elkaar gebruikt worden.

 

INFO

Toegang tussen de afzonderlijke woonsituaties is in deze optie op de begane grond naar wens en gebruik mogelijk. Mantelzorg over en weer, ouderenzorg en kinderopvang/oppas.

 

Inhoud

Inhoud