OPTIE 1    GEZIN / SENIOREN / GARAGE

 

Bouwlaag -1 KELDER

Onder beide woonbeuken is optioneel een kelder mogelijk.           Omvang en toepassing in overleg.

 

Bouwlaag 0 BEGANE GROND

Twee afzonderlijke woonsituaties, gezin links, aanwonende (groot)ouder(s) rechts. In deze optie is het uitgangspunt dat de senioren nog mobiel zijn (ivm trap lopen) en de verdieping voor eigen gebruik benutten.

De tussenbeuk wordt in deze optie gebruikt t.b.v. het stallen van auto's (elektrisch) in de multifunctionele garage en een (mogelijk) gemeenschappelijke woonkeuken en witgoedruimte/berging.

Het seniorendeel kan geheel zelfstandig en gescheiden van gezinsdeel gebruikt worden. Op de begane grond bevinden zich in deze optie een badkamer en een slaapkamer voor het geval dat de mobiliteit van de bewoner(s) afneemt. Koken is mogelijk in de aanwezige kitchenette.

 

Bouwlaag 1 VERDIEPING

In deze optie bevinden zich op de verdieping de slaapkamers en badkamer(s) voor het gezin, linker- en middenbeuk, en voor de aanwonende senior(en) in de rechterbeuk. Beide gedeelten kunnen zelfstandig en gescheiden van elkaar gebruikt worden.

 

INFO

Toegang tussen de afzonderlijke woonsituaties is in deze optie naar wens en gebruik mogelijk. Mantelzorg over en weer, ouderenzorg en kinderopvang/oppas.

 

 

 

 

Inhoud

Inhoud